Vasile Blaga: „Băsescu e un model. Dacă aş putea face pentru PDL cât a făcut el...”

Data publicării:
vasile 20blaga 20mediafax-35982

„Traian Băsescu este un om care a făcut extrem de multe pentru partidul nostru. Este un om care, dacă nu ar fi avut curajul să preia conducerea partidului la Convenţia Extraordinară din mai 2001, noi nu ştim dacă am mai fi existat, şi pentru asta suntem extrem de recunoscători. Dacă aş putea să fac pentru partid cât a făcut domnia sa... Da, este un model”, a declarat Blaga, întrebat într-o conferinţă de presă dacă Traian Băsescu este un model.

Întrebarea vine după ce miercuri seară, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat în emisiunea „Imparţial”, la Digi24, că „Traian Băsescu este reprezentativ pentru generaţia din care face şi este un foarte bun preşedinte. Nu este însă un model, oamenii politici nu trebuie să fie neapărat modele.”

Dar cât a ajutat Traian Băsescu ARD, având în vedere că preşedintele critică la grămadă întreaga clasă politică? Vasile Blaga este de părere că „orice cetăţean, inclusiv preşedintele Traian Băsescu, când prezintă situaţia reală din ţară, ajută opoziţia. Astăzi opoziţia este clar ARD”, a spus Blaga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri