VASLUI. Patru morți, după ce un tren interregio a intrat într-un autovehicul

Data publicării:
accident tren

ACTUALIZARE 20.00 Traficul feroviar pe ruta Iași-Vaslui-Bârlad a fost reluat, după ce a fost întrerupt aproape două ore.

________________________

Trenul circula pe ruta Iași-București Nord. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.50.

La o trecere de nivel cu calea ferată, autoturismul nu s-a asigurat și a fost proiectat în afara gabaritului căii ferate. Din primele informații, patru persoane din autoturism - două femei și doi bărbați - și-au pierdut viața. Mașina a fost târâtă circa 300 de metri. Autovehiculul era înmatriculat în Galați.

În tren se aflau circa 60 de pasageri și echipa de locomotivă, toți aflați în afara oricărui pericol.

Personalul feroviar a anunțat serviciul SMURD, care a intervenit de urgență. Pe de altă parte, accidentul s-a petrecut în apropiere de sediul ISU Vaslui.

În momentul în care au ajuns echipajele de intervenție, persoanele erau decedate, a declarat la Digi24 locotenent Alina Poiană, de la ISU Vaslui. Trei au fost descarcerate, iar o a patra fusese proiectată în afara vehiculului.

În urma impactului, locomotiva a fost avariată, urmând ca trenul să își continue călătoria cu o altă locomotivă, ce va sosi din stația Vaslui. Traficul feroviar pe ruta Iași-Vaslui-Bârlad a fost întrerupt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri