Victor Ponta a plecat în vacanță. Gabriel Oprea, din nou premier interimar

Data publicării:
VICTOR PONTA - GABRIEL OPREA 7328597-Mediafax Foto-Dragos Savu-2

 

Foto: Mediafax

În temeiul articolului 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare prim-ministrul emite prezenta decizie.

În perioada 29 iulie – 09 august 2015 domnul Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, exercită atribuțiile prim-ministrului privind conducerea operativă a atribuțiilor Guvernului”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta a anunţat că pleacă, miercuri, în concediu de odihnă, împreună cu familia, în afara ţării, dar nu în Turcia, precizând că urmează să revină în România în data de 9 august. „Mâine (miercuri - n.r.) plec în concediu, mă întorc duminică pe 9, e concediu de odihnă şi mă duc cu familia”, a spus el într-o emisiune televizată. Premierul a mai spus că speră ca pe perioada concediului să nu vadă niciun medic. „Sper să nu văd niciun medic în următoarele 10 zile, pentru că am văzut destui medici în ultima perioadă”, a arătat el.

Citiți și: Victor Ponta donează majorarea de salariu clubului Steaua

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri