Sari la conținut

Victor Ponta anunță, din Turcia, TVA de 19%, înainte de 1 ianuarie

 Foto: Facebook

„În această după-amiază m-au vizitat colegii mei Nicu Bănicioiu și Eugen Teodorovici! Două lucruri extrem de importante pe care le-am discutat și pentru care ne batem în zilele următoare:

  1. miercuri deputații Coaliției PSD-UNPR-ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal în forma aprobată în Guvern cu o singură modificare - reducerea cotei standard de TVA să fie la 19% (nu 20%) - astfel închidem și simbolic dezastrul produs în 2010. Avem spațiu fiscal bugetar predictibil și asigurăm un important consens politic (PNL a anunțat că votează Codul dacă facem 19% în loc de 20%). Am discutat și este clar posibil ca reducerea TVA să intre în vigoare înainte de 1 ianuarie!

  2. 2) de la 1 iulie intră în vigoare scăderea prețurilor la medicamente cu 20% - o măsură în sprijinul a milioane de români realizată cu mari eforturi de către Guvernul României.

Ca de fiecare dată în ultimii trei ani noi muncim pentru a îndrepta relele trecutului și a face mai bună viața românilor / ceilalți fac scandal și sunt iresponsabili!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

In aceasta dupa-amiaza m-au vizitat colegii mei Nicu Banicioiu si Eugen Teodorovici! Doua lucruri extrem de importante...

Posted by Victor Ponta on Sunday, June 21, 2015
Pe aceeași temă