Victor Ponta: Blaga şi Iohannis să retragă scrisoarea în care contestau nominalizarea Corinei Creţu

Data publicării:
Victor Ponta Guvern declaratii ianuarie 2014 - gov.ro

Premierul Victor Ponta a declarat că portofoliul obţinut pentru Corina Creţu este o recunoaştere că vocea României contează pe plan european. El le-a cerut lui Vasile Blaga şi Klaus Iohannis să retragă scrusoarea trimisă preşedintelui CE săptămâna trecută.

Corina Creţu a primit un portofoliu extrem de important, este un succes pentru România şi o recunoaştere că vocea României contează pe plan european. Deşi este vorba despre un comisar român, doamna Creţu va fi un comisar european”, a spus premierul.

El a făcut un apel către liderii PNL şi PDL să retragă scrisoarea în care contestau nominalizarea Corinei Creţu şi să dovedească astfel responsabilitate politică.

Victor Ponta îi critică dur pe Vasile Blaga şi Klaus Iohannis: Aceşti politruci fără minte, Păcală şi Tândală ai politicii, atacă fără să ştie de ce

Nominalizarea Corinei Creţu este contestată. Vasile Blaga şi Klaus Iohannis le-au scris preşedinţilor CE şi PPE

Totodată,e l a făcut un apel către europarlamentarii români, indiferent de familia politică din care fac parte şi să acorde sprijin noului comisar european.

Victor Ponta a spus că a avut confirmarea directă de la preşedintele CE privind comisarul european român şi că, în urma discuţiilor care au apărut în plan politic, s-a temut că „s-ar putea strica totul”.

Sper să nu transferăm în Parlamentul European lucrurile mai puţin onorante pe care le-am văzut în dezbaterea publică din România”, a conchis Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri