Victor Ponta, despre moartea patronului Hexi Pharma: „Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el?”

Data publicării:
13271521 10154287391429875 376350518 o

Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră?!? Cum e posibil așa ceva?!? Cine are putere să facă așa ceva?!? Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el?!? 

Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața!”, a scris Victor Ponta pe Facebook după decesul patronului Hexi Pharma.

Patronul Hexi Pharma a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Imagini de la locul accidentului

Patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în județul Ilfov. Accidentul s-a produs între localitățile Buftea și Corbeanca, pe o porțiune de drum drept. Mașina mergea cu viteză și a intrat într-un copac, spun martorii.

Există informații neconfirmate oficial că Dan Condrea se afla la volan, iar în urma impactului, acesta și-ar fi pierdut viața.
La fața locului se află mai multe echipaje de poliție și amulanțe. Accidentul a fost anunțat la 112 de un martor, dar medicul din ambulanța sosită la fața locului nu a putut decât să constate decesul. În mașină se afla o singură persoană.

Accidentul lui Dan Condrea. Reprezentant al Poliției: „Luăm în calcul și varianta sinuciderii”

„În urma expetizei auto, urmează să se stabilească viteza cu care rula și orice alte detalii care ne-ar putea indica cauza incidentului. Putem deja să vă comunicam că nu au existat urme de frânare, luăm în calcul și varianta sinuciderii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri