Victor Ponta, după retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru PMB: „Situația e ca în filmulețul celebru Stan și Bran”

Data publicării:
victor ponta psd-1

„Deci situația deja este exact ca în filmulețul celebru - Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul lider PSD a precizat că PNL a reușit să cadă în „penibil”.

„După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese!”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, fostul premier a apreciat că bătălia pentru Primăria Capitalei se va da între Gabriela Firea (PSD) și Nicușor Dan (USB) și a fost de părere că PSD are o șansă foarte mare de a câștiga.

„Acum măcar e destul de clar - bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală , după 2012! Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!”, a scris Victor Ponta.

Marian Munteanu a anunțat, miercuri seară, că își retrage candidatura la Primăria Capitalei din partea PNL. Noul candidat al PNL este Cătălin Predoiu. 

Citiți și:
Marian Munteanu şi-a retras candidatura. Noul candidat al PNL la Primăria Capitalei este Cătălin Predoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri