Victor Ponta îl contrazice pe Sorin Frunzăverde: „Avem bani să plătim salariile și pensiile”

Data publicării:
2703frunzaverde-57174

„Premierul, ministrul de Finanțe, guvernatorul, FMI, Banca Mondială nu reprezintă nimic în fața presei, dacă iese un domn pe la Resița și își dă cu părerea. Să vă prezint cum stăm cu returnarea datoriei către FMI. Stăm foarte bine, 3.8 miliarde trebuie returnate de BNR și are rezerve, noi anul ăsta avem 993 milioane.

Nu îmi place că trebuie să dăm înapoi ce a cheltuit guvernul PDL. Doamna ministru al Muncii a explicat imediat că sunt bani de pensii și salarii. Poate nu mai avem la Consiliul Județean Caraș-Severin, că îi dăm degeaba acolo, că șefii vor să fie la televizor. Mesaje de acest gen, pe care le mai dădea și președintele Băsescu, sunt iresponsabile și îmi doresc din partea presei să apeleze la cei responsabili de aceasta țară, vă punem la dispoziție toate datele”, declarat Victor Ponta.

Întrebat despre alocările bugetare, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde declara, ieri, într-o conferinţă de presă, că „dacă vom plăti salariile și pensiile, să fim fericiți” și că „nu ştim de unde vom plăti a doua tranşă pentru FMI, în iunie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri