Sari la conținut

Victor Ponta, urări din Turcia pentru cetăţenii români de confesiune musulmană

FOTO gov.ro

Victor Ponta a transmis urări, cu ocazia începutului lunii Ramadanului, pentru toţi cetăţenii români de confesiune musulmană,

Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri și urări tuturor cetățenilor români de confesiune musulmană.

De comunitatea musulmană ne leagă o relație puternică de prietenie, construită pe temelia solidă a respectului reciproc. Dezvoltarea societății românești și un viitor prosper pot fi asigurate doar dacă păstrăm în inimi valorile respectului, solidarității și toleranței.

Am onoarea ca, în acest moment special, să fiu în Turcia și să mă bucur de ospitalitatea acestui popor extraordinar, de care ne leagă o relație care se dezvoltă în continuare pe toate planurile - politic, economic și cultural.

Am încredere că ne vom bucura împreună de toate realizările și vom trece cu bine peste toate încercările. La mulți ani cu prilejul începutului lunii Ramadan cea binecuvântată!”, a transmis Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc să transmit cele mai bune gânduri și urări tuturor cetățenilor româ...

Posted by Victor Ponta on 18 Iunie 2015
Pe aceeași temă