Sari la conținut

VIDEO. Șoferul fugar din Constanța s-a predat

ACTUALIZARE. 17:00 Şoferul din Constanţa care a lovit cu maşina un bărbat şi apoi a fugit de la locul accidentului s-a predat poliţiştilor şi a fost audiat. El a fost căutat mai bine de o zi după ce oamenii legii l-au identificat cu ajutorul unei camere de supraveghere. Bărbatul a fost dus la Parchetul din Constanţa.

„M-am speriat. Regret. Îmi pare rău sincer”, le-a spus tânărul jurnaliștilor. „Nu l-am văzut. S-a repezit fix în mașină”, a adăugat el. „Îmi pare rău. Vreau să iau legătura cu familia lui să o ajut. Nu eram băut”, a continuat bărbatul.

În vârstă de 38 de ani, el a fost somat de polițiștii de la Rutieră să se prezinte la sediul instituției. Nu a stat pe gânduri și s-a prezentat la sediul instituției, unde a declarat că victima - un bărbat de 60 de ani care acum se află în comă la Spitalul de Urgență din Constanța - i-a apărut brusc în față.

Bărbatul era cunoscut serviciilor de poliție. El a mai fost implicat în două scandaluri. Ultimul, anul trecut, când s-a bătut cu mai mulți bărbați în fața unui bar și a fost cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile.


Un şofer care a lovit sâmbătă un om pe o stradă din Constanţa este căutat de poliţişti după ce a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii au o pistă sigură - o cameră de supraveghere a surprins momentul în care automobilul de lux îl izbeşte puternic pe bărbat şi merge mai departe. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum pietonul, un bărbat în vârstă de 60 de ani, traversează strada în fugă. Nu era pe petrecerea de pietoni când un autoturism îl loveşte şi îl aruncă pe şosea. Şoferul nici măcar nu a oprit să vadă dacă omul avea nevoie de ajutor. Trecătorii au sunat imediat la 112. Medicii ajunşi acolo l-au resuscitat, apoi l-au dus la Spitalul de Urgenţă, unde a fost diagnosticat cu mai multe traumatisme la cap şi la nivelul toracelui. A fost intubat, iar sâmbătă seară, medicii au anunţat că acesta poate să respire singur şi că starea lui este mai bună. Numai că, duminică dimineață, starea bărbatului s-a înrăutățit și victima a intrat în comă.

Dacă va fi găsit, şoferul riscă o pedeapsă de la 2 la 4 ani de închisoare pentru fugă de la locul accidentului.

Pe aceeași temă