VIDEO. Accident evitat la limită, în Mureș: Un autocar depășește pe linie continuă și riscă să lovească în plin două mașini

Data publicării:
depasire periculoasa mureș
Șoferul autocarului a fost la un pas să izbească mașina care se află în depășirea camionului din fața sa, precum și mașinile care circulau pe sensul opus, regulamentar. Foto: Captură Digi24

Depășire periculoasă cu autocarul în județul Mureș, localitatea Nadeș. Șoferul încearcă să depășească pe linie continuă un camion aflat pe banda sa și este la un pas să izbească un autoturism care circula regulamentar, pe sensul opus, cât și o altă mașină aflată în depășire.

Din imaginile trimise de un telespectator Digi24 se poate vedea cum șoferul unui autocar face o depășire extrem de riscantă, pe linie continuă, într-o zonă în care limita de viteză este de 50 km/h.

Șoferul autocarului a fost la un pas să izbească mașina care se află în depășirea camionului din fața sa, precum și o mașină care circula pe sensul opus, regulamentar.

Se vede cum autoturismele de pe partea opusă sunt nevoite să meargă foarte aproape de marginea drumului pentru a evita impactul frontal cu autocarul, riscând astfel să se răstoarne în prăpastie.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri