VIDEO Accident grav, cu 2 morți și 10 răniți, în Timiș. Victimele ar fi migranți. Zona e survolată cu elicopterul

Data actualizării: Data publicării:
Doi oameni au murit și alți 10 au fost răniți, după ce un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului.
Doi oameni au murit și alți 10 au fost răniți, după ce un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului. Foto: Digi24

Un accident grav de circulație a avut loc în această seară, în Timiș. Doi oameni au murit și alți 10 au fost răniți, după ce un autoturism s-a răsturnat pe marginea drumului. Toți sunt cetățeni străini. Potrivit informațiilor Digi24, în mașină se aflau mai mulți migranți, iar forțele de ordine încă nu știu dacă șoferul e printre victime sau a fugit de la locul accidentului.

ACTUALIZARE 20.05. Victimele accidentului se aflau într-o mașină cu 5 locuri și nu într-un microbuz, așa cum se credea inițial, potrivit poliției. Acest lucru le-a determinat pe forțele de ordine să bănuiască faptul că în mașină se aflau migranți.

Potrivit ISU Timiș, un autovehicul cu mai mulți pasageri s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia”, potrivit ISU.

Un elicopter survolează la această oră zona, iar la fața locului sunt și polițiști de frontieră, pentru că în acest moment nu se știe dacă șoferul este printre victime sau a fugit de la locul accidentului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri