VIDEO. Accident grav: Microbuz care ducea copii la şcoală, implicat într-un accident. Doi adulţi decedaţi şi 5 minori răniţi

Data actualizării: Data publicării:
Mașini implicate într-un accident.
Microbuz care ducea copii la şcoală, implicat într-un accident. Doi adulţi decedaţi şi 5 minori răniţi.

Un microbuz care efectua o cursă privată şi ducea copii la şcoală a fost implicat, joi dimineaţa, într-un accident, în Aninoasa. Șoferul şi un alt adult au murit, iar cinci minori sunt răniţi uşor, conform unor surse din IPJ Dâmboviţa.

Se pare că şoferul microbuzului nu s-a asigurat la ieşirea în DN 71, s-a ciocnit cu un autoturism, iar microbuzul s-a răsturnat.

În microbuzul implicat se aflau 9 copii. Toți au ajuns la spital, șase dintre aceştia fiind duşi cu ambulanţe, iar trei cu alte mijloace de transport, informează ISU Dâmboviţa.

Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

„Asigurare zonă accident în Aninoasa, între un autoturism şi un microbuz. Intervin Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, iar de la Detaşamentul Pucioasa un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD, informează ISU Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri