VIDEO Agresiune fără margini la Timişoara. Angajata unui cazinou, lovită cu bestialitate

Data actualizării: Data publicării:
agresiune 1

Imagini de o violenţă rară suprinse într-un cazinou din Timişoara. O chelneriţă a fost tâlhărită şi bătută cu bestialitate de un tânăr de 27 de ani.   

agresiune 1
agresiune 1

GALERIE FOTO Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional!

Potrivit poliţiştilor, tâlhăria a avut loc, marţi, într-un local din Timişoara, iar după aproximativ patru ore, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe agresor, acesta fiind audiat.

VIDEO AICI Cu momentul atacului. Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional!

În imaginile surprinse de camera de supraveghere din interiorul localului, se vede cum bărbatul se năpusteşte asupra angajatei, o aruncă la pământ şi o loveşte cu un scaun.

Continuă atacul furios şi o bate cu pumnii şi picioarele. Sub ameninţarea cuţitului, atacatorul o târăşte până la tejghea, acolo unde o obligă să-i dea 2.000 de lei şi două telefoane mobile.

Cu ajutorul imaginilor, poliţiştii au reuşit să-l identifice după câteva ore pe agresor. Au recuperat cele două telefoane şi o parte din bani.

Bărbatul, eliberat anul trecut din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă pentru mai multe furturi din locuinţe, este cercetat acum pentru tâlhărie calificată şi urmează să fie reținut pentru 24 de ore. Victima, o fată de 22 de ani, a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, dar a fost externată după câteva ore.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri