VIDEO. Agresorul tinerei de la metrou este recidivist. Imagini cu suspectul fugind din stație

Data publicării:
agresor

Bărbatul acuzat că a agresat sexual o femeie într-o stație de metrou din București este recidivist. Suspectul are 35 de ani, este din Teleorman și a mai fost condamnat în trecut pentru viol și lovire.

În urmă cu trei săptămâni, și-ar fi urmărit victima, o femeie de 28 de ani din București, mai multe ore înainte de a o agresa chiar la intrarea în stația de metrou Lujerului. El a fost surprins fugind din stație de mai multe camere de supraveghere din zonă, iar polițiștii au cerut ajutorul populației pentru a-l identifica. La câteva ore după ce fotografiile au fost date publicității, bărbatul a fost găsit și reținut.

Acum, judecătorii au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: Poliţiştii Capitalei din cadrul brigăzii de poliție transport public au depistat și identificat și, ulterior, condus la audieri pe principalul suspect din cazul de agresiune sexuală produs în data de 25 august, în stația de metrou Lujerului. Am mediatizat ieri aceste imagini și am cerut sprijinul populaţiei în identificarea bărbatului şi le mulţumim celor care s-au implicat, celor care au sunat în sistem 112 şi şi-au oferit sprijinul către poliţişti. Infracţiunea de agresiune sexuală este prevăzută în Codul Penal şi este pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri