VIDEO. Andre Rieu, în lacrimi la Colectiv

Data publicării:
andre rieu

„Viaţa este formată din amintiri şi românii mi-au dat atât de multe amintiri frumoase, în cele două săptămâni în care am fost aici. Când am auzit despre tragedie, primul lucru pe care mi l-am dorit a fost să vin aici. Şi să plâng cu voi. (...) Singurul lucru pe care pot să vi-l dau este muzica mea şi sper că vă va ajuta. Am făcut un DVD cu aceste concerte frumoase, abia l-am terminat, şi vreau să donez toţi banii familiilor victimelor”, a declarat muzicianul olandez, fără a-și mai putea stăpâni lacrimile.

S-a recules apoi câteva momente și a plecat în aplauzele celor câteva sute de oameni care erau prezenți la altarul improvizat de la clubul Colectiv.

Olanda și-a oferit ajutorul și opt dintre victimele aflate în stare critică au fost transportate azi-dimineață cu un avion în Olanda. Din păcate, doi dintre bolanvi, un român și un italian, au încetat din viață. Numărul total al victimelor incendiului de la Colectiv se ridică în prezent la 39 de morți. Încă 47 de persoane sunt în stare gravă și critică. În total, numărul persoanelor aflate în prezent în spital se ridică la puţin peste 100.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri