Sari la conținut

VIDEO: Atac sălbatic într-un magazin. Autorul, recidivist, a fost arestat preventiv

Un recidivist eliberat după ce ispăşise 8 ani de închisoare pentru tâlhărie s-a năpustit, aseară, înarmat cu un cuţit, asupra unei vânzătoare. Atacul sălbatic ar fi putut să o coste viaţa pe sărmana femeie. A avut, însă, noroc şi a reuşit să fugă. Tâlharul a golit casa de marcat a magazinului, apoi s-a făcut nevăzut. A fost prins, câteva ore mai târziu, pe când încerca să fugă din ţară, și arestat preventiv pentru 30 de zile. Imaginile din materialul video atașat au un puternic impact emoţional. 

Autorul jafului este acuzat de tentativă de omor. Bărbatul s-a întors în spatele gratiilor la scurt timp după ce ieşise din închisoare, unde executase o condamnare de 8 ani, pentru tâlhărie.

Bărbatul a dat buzna pe ușa din spate a magazinului și a surprins-o pe vânzătoare în timp ce aranja marfa. Fără să ezite, s-a năpustit cu cuţitul asupra ei, a tăiat-o pe faţă şi i-a înfipt lama în coapsă. Adrenalina i-a salvat femeii viața. A reuşit să fugă din magazin, urlând. Țipetele ei nu l-au speriat pe atacator. Înainte să plece, a golit casa de marcat. A găsit în ea doar 940 de lei. Poliţiştii l-au recunoscut imediat ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru că nu era la prima faptă violentă.

La puțin timp de la momentul sesizării, polițiștii au reușit depistarea și identificarea celui bănuit de comiterea faptei, in persoana unui bărbat de 33 de ani”, a spus Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

L-au prins, câteva ore mai târziu, în vama Nădlac.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor. A fost reţinut, iar judecătorii au decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile.

Femeia se află în prezent internată la Chirurgie Generală I, sub supraveghere medicală”, a spus Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Arad.

Medicii spun că femeia de 58 de ani este în afara pericolului.

Pe aceeași temă