VIDEO. Baschetbalistul Darrel Bowie, înjunghiat la Brăila, a fost adus la Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
smurd

Baschetbalistul american Darrel Bowie, care a suferit multiple plăgi înjunghiate în urma atacului comis la o terasă din Braila, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Joseph McClain este stabil, fiind conştient, scrie News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, dr Alina Neaşcu, medicul curant a decis transferul sportivului la Spitalul Floreasca din Capitală, nu pentru că starea lui s-ar fi înrăutăţit în ultimele ore, în urma intervenţiei chirurgicale la care a fost supus, ci pentru a preîntâmpina orice eventuală complicaţie.

Citiți și:  Reacția ambasadei SUA după ce doi baschetbalişti au fost înjunghiați

Cel de al doilea sportiv înjunghiat, un tânăr de 26 de ani, este duminică după-amiază conştient, cooperant, stabil, internat în continuate pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Brăila. Evoluţia sportivului este favorabilă, a mai declarat reprezentantul SJU Braila.

Este transferat Darrel Bowie, sportivul care a avut plâmânul perforat în urma atacului. 

Citiți și: Patronul echipei: Toți jucătorii sunt speriaţi pentru că nişte interlopi i-au atacat, vrând să braveze

Darrell a venit în România cu o vastă experienţă de joc, la N. Illinois si Iowa State, unde a facut parte din primii cinci jucatori din teren. El a mai jucat în Thailanda, la echipa Kabayan Pilipinas, având o medie de 23 de puncte pe meci.

Potrivit site-ului oficial al clubului, Darrel Bowie are 203 centimetri şi joacă pe postul de extremă. El a venit în România în urmă cu o săptămână şi era în perioada de efectuare a tuturor testelor şi analizelor medicale necesare. 

Citiți și: Baschebalişti americani, înjunghiaţi pe o terasă la Brăila. Unul dintre ei are plămânul perforat 

Cazul amintește de scandalul din urmă cu câțiva ani, când un alt baschetbalist american, Chauncey Hardy, şi-a pierdut viaţa după un conflict izbucnit în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011, în jurul orei 3:30, în clubul „Emotione” din Giurgiu. Baschetbalistul american, în vârstă de 23 de ani, ar fi vrut să danseze cu nişte tinere, dar a fost lovit cu pumnul în bărbie de Ionuţ Adrian Tănăsoaia şi s-a izbit cu capul de pardoseala sălii de dans. Agresorul americanului a fost condamnat definitiv la șapte ani închisoare cu executare, în 2014, dar, potrivit presei locale, a fost eliberat condiționat în mai 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri