VIDEO. Băsescu, pe Facebook: „Nu vă uitați la cât de mici sunt politicienii”

Data publicării:
01122012 20m 20base 20cotroceni 20fb-36322

Șeful statului a transmis mesajul video de pe Facebook de la Palatul Cotroceni.

Președintele României a făcut un apel la solidaritate și a îndemnat, iarăși, românii să arboreze un steag de ziua națională acasă.

În mesajul video postat pe reţeaua de socializare, preşedintele Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să nu se lase influenţaţi de dezbinarea politicienilor. Mesajul a fost filmat în curtea Palatului Cotroceni şi difuzat la câteva ore după parada militară de la Arcul de Triumf, în timpul căreia şeful statului a fost huiduit.

„Nu vă uitați la cât de mici sunt politicienii, ei aleargă dupa voturi, românii trebuie să alerge pentru țara lor, să fie solidari, să fie împreună pentru că singura noastră șansă de a trece cu bine peste criză este să trecem împreună, uniți. De criza economică ori trecem toți ori nu o trece niciunul. Și dacă nu o să trecem toți înseamnă că nu a trecut-o România. Hai sa fim solidari!”, a declarat Traian Băsescu.

Președintele Traian Băsescu i-a îndemnat acum două zile pe toţi românii ca, de ziua naţională, să afişeze drapelul. „Aș ruga, dacă se poate, ca de 1 Decembriefiecare român să-și pună în curte, în balcon, la fereastră, unde se poate, un tricolor cât de mic”, spunea ieri șeful statului.

Traian Băsescu a admis, glumind, că nu toți românii pot să arboreze un steag la fel de mare ca cele aflate în spatele său, la Cotroceni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri