VIDEO. Bătaie ca-n vestul sălbatic în primărie. Mai mulți bărbați au intrat în instituție înarmați cu bâte și lopeți

Data publicării:
masina de politie
Mai mulţi indivizi au intrat în sediul instituţiei înarmaţi cu bâte şi lopeţi. În scurt timp a început o încăierare generală, care s-a mutat apoi în stradă.

Bătaie ca-n vestul sălbatic într-o primărie din judeţul Bistriţa-Năsăud. Mai mulţi indivizi au intrat în sediul instituţiei înarmaţi cu bâte şi lopeţi. În scurt timp a început o încăierare generală, care s-a mutat apoi în stradă. Cinci persoane au fost rănite şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a calma spiritele. Întreaga scenă a fost filmată și postată online.

Larisa Ardelean, jurnalist Digi24: Grupul de persoane care a început scandalul este din Republica Moldova. Bărbații ar fi intrat în primărie, vizându-l chiar pe primar.

Aceștia au început să lovească în stânga și-n dreapta, iar în urma bătăii au fost rănite 5 persoane, fiind nevoie de intervenția ambulanței. Două dintre aceste persoane au fost transportate la spital, cu traumatisme grave. Este de vorba despre o persoană în vârstă de 65 de ani și o alta de 68 de ani.

Poliția i-a reținut pentru 24 de ore pe cei care au început scandalul și i-a prezentant astăzi Parchetului.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri