VIDEO. Bătaie în toată regula la Pungești

Data publicării:
bataie pungesti

Fostul primar al comunei a ajuns cu maşina în locul unde protestatarii anti-gaze de şist erau ţinuţi de cordonul de jandarmi. A coborât din maşină, iritat de scandările activiştilor şi a început să lovească, spun martorii.

Un alt incident a făcut sângele protestatarilor să clocotească. Un bărbat care trecea cu patru băieţi prin apropierea sondei Chevron a refuzat să se legitimeze. El spune că a luat-o la fugă, însă a fost prins şi dus la dubă. Şi el şi fiul lui de 14 ani ar fi fost răniţi în urma conflictului avut cu jandarmii.

Jandarmii spun că nu au făcut nimic altceva decât să-l legitimeze şi să-l avertizeze.

Când au auzit de incident, protestatarii revoltaţi le-au cerut socoteală jandarmilor.

„Nu aveți suflet în voi! Aveți suflet de diavol, niște nenorociți sunteți! Veniți si ne bateți copiii, ne-ați bătut pe noi, bătrâni, acum bateți copii!” - așa au sunat acuzele protestatarilor.

De când sonda este amplasată acolo, pe drumul judeţean jandarmii fac controale periodic, iar traficul este supravegheat tot timpul.

O parte dintre sătenii care au stat în faţa cordonului de jandarmi au avut cu ei sape, pe care le-au ţinut ostentativ, însă nu le-au folosit în niciun fel.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri