VIDEO. Copil de nouă ani accidentat pe trecerea de pietoni. Șoferul a trecut pe roșu

Data publicării:
accident copil

Bulevardul Nerva Traian, intersecţie cu Splaiul Unirii. O coloană de maşini stă la semafor. Un băiat în vârstă de 9 ani vede că pietonii au verde şi încearcă să traverseze. Abia apucă să pună pună piciorul pe trecerea de pietoni că este lovit de o maşină al cărei şofer nu stă la semafor.

Duba care dă peste copil se opreşte apoi în alte două maşini care treceau prin intersecţie. După câteva secunde, şoferul care a provocat accidentul îşi revine din şoc. Coboară şi aleargă să vadă ce face copilul. Norocul băiatului a fost că prin zonă trece o ambulanţă, care îl dus imediat la spital. În urma medicilor vin poliţiştii.

Polițiștii spun că semaforul era verde pentru pietoni. Şoferul nu a oprit şi l-a lovit în plin.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul epilotest, rezultatul fiind unul negativ”, a precizat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Băiatul călcat de maşină când traversa regulamentar a suferit o ruptură de ficat şi o fractură de bazin şi va pierde la spital cel cel puţin două săptămâni din vacanţa de vară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri