VIDEO Cruzime fără margini. Iapă gestantă ucisă de propriul stăpân pentru că nu mai putea să tragă căruța

Data actualizării: Data publicării:
cal

Cruzime fără margini a unui bărbat din Dolj. Individul şi-a omorât calul care nu mai putea să tragă la o căruță şi l-a lăsat într-o baltă de sânge pe câmp. Rudele l-au dat pe mâna polițiștilor care i-au făcut dosar penal. Bărbatul e cunoscut pentru fapte violente, în urmă cu 3 ani şi-a bătut fără milă unul din cei 7 copii. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

-E o cruzime. Să-l omori aşa cu sânge rece... Mai bine îl lăsai, îi făceai, dar să nu-l omoare. E păcat de animal. Mai avea şi mânz în burtă.

Iapa gestantă a mai reuşit să meargă câteva zeci de metri, până când a căzut la pământ răpusă de loviturile aplicate de stăpânul ei. Era nervos că nu mai putea trage căruţa încărcată până la refuz. Rudele bărbatului spun că devenea violent mai ales atunci când era băut.

-E rău când bea, am mai auzit multe despre el, dar să facă treaba asta?!

-E nărod că cuminte nu a fost, să-şi omoare el animalul lui...

Fiul individului îi cumpărase calul. Nu credea că tatăl său e în stare de aşa ceva.

Fiul agresorului: Am muncit o vară pentru el. Şi el venea tot timpul la patronul la care munceam, eu să îi cumpăr cal şi i-am cumpărat un cal. El când e beat nu mai judecă.

Imaginile cu animalul mort au fost postate pe internet şi i-au ingrozit pe cei care se ocupă de îngrijirea animalelor.

Carmen Arsene, preşedinte Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor: Este evident în aceste situaţii că indivizii respectivi reprezintă nişte dereglări grave comportamentale, şi deci un pericol social, ceea ce rezidă în necesitatea imperioasă de urgenţă a reţinerii acestor indivizi.

Bărbatul mai are un dosar penal pentru că în urmă cu trei ani şi-ar fi bătut cu sălbăticie unul dintre cei şapte copii.

Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt: Au întocmit dosar penal pentru omorârea animalelor cu intenţie. Făptaşul riscă pedeapsa cu închisoarea de la şase luni la doi ani.

Într-un caz simila, tot pentru că a ucis un animal, anul trecut, un bărbat din Tulcea a fost condamnat la 6 luni închisoare cu executare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri