VIDEO. Cum arată acum curtea lui Dincă. Scannerul a detectat posibile noi probe

Data actualizării: Data publicării:
În curtea lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au făcut curat și au împărțit-o în mai multe zeci de perimetre pe care le scanează
În curtea lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au făcut curat și au împărțit-o în mai multe zeci de perimetre pe care le scanează

Noi evoluții în cazul de la Caracal. Posibile probe au fost descoperite miercuri în curtea lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au predat medicilor legiști oseminte găsite sub plăcile de beton turnate în curtea casei.

Fragmentele osoase au fost descoperite într-o groapă cimentată adâncă de aproape 3 metri. Oasele vor fi expertizate de specialiștii de la INML care urmează să stabilească dacă acestea provin de la un om sau sunt de natură animală. În plus, criminaliștii au delimitat noi zone în curtea lui Gheorghe Dinca, zone unde aparatul de scanat a detectat noi posibile probe, așa că și acolo vor urma săpături.

Căutările pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, mecanicul auto care s-a declarat călăul Luizei și Alexandrei, ating zilele acestea ultima fază.

De mai bine de o lună criminaliștii răscolesc toată proprietatea lui Gheorghe Dincă. O suprafață imensă, de aproape 3.000 de metri pătrați. Fiecare palmă de pământ a fost scanată cu un aparat folosit de arheologi și geodezi. Detectorul a indicat 37 de locuri în care structura pământului a fost răscolită și i-a obligat pe criminaliști să sape tot atâtea gropi, unele mici, însă altele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri.

Citiți și:  Anchetatorii au găsit o cantitate impresionantă de oseminte în „Casa groazei”. Ei au golit fosa septică și au secat fântâna

Între timp, Avocatul Poporului anunță că a discutat cu președinți de consilii județene despre siguranța oamenilor care fac autostopul.

Unii au spus că sunt preocupați de siguranța oamenilor, alții că sub nicio formă, nu se amestecă, este dreptul agenților comerciali și ei au dreptul de a alege rutele cele mai bănoase”, a declarat Renate Weber, Avocatul Poporului.

Alexandra și Luiza, cele două fete pe care Dincă spune că le-a ucis, au dispărut după ce s-au urcat într-o mașină de ocazie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri