VIDEO. Cum arată Centrul Vechi după incidentele cu suporterii din Ungaria

Data publicării:
centrul vechi pagube suporteri mediafax

Înarmați ca pentru război, suporterii unguri au făcut ravagii în centrul vechi al Capitalei.

Au distrus într-un final mesele, scaunele. Am înţeles că au mai rănit şi nişte oameni pe acolo, că i-ar fi bătut degeaba. (Au aruncat – n.r.) cu ce au avut, cu sticle de bere, cu sticle de whiskey, ce aveam şi noi aici pe mese”, a spus unul dintre proprietari.

După ce jandarmii i-au evacuat pe suporterii violenţi, angajaţii teraselor s-au apucat de curăţenie. Turiştii care nu ştiau de incidente, n-au fost surprinşi să afle cine sunt cei care au provocat atâtea pagube.

„Cine a fost pe aici? Au fost hunii? Cine a fost?”, se întreba o femeie.

Vandalizate au fost și două autobuze care au preluat suporterii din centrul Capitalei pentru a-i duce pe Arena Națională. Parbrizul unuia a fost fisurat, iar o trapă de aerisire a fost ruptă. Pentru transportul lor la stadion au fost puse la dispoziție 14 autobuze.

Microbiştii unguri veniţi să îşi susţină naţionala au devastat o stradă din Centrul Vechi al Bucureştiului. Au aruncat cu petarde, sticle și cu scaune chiar înspre jandarmi. Confruntări au avut loc şi în Gara de Nord, după sosirea unui tren cu peste 900 de suporteri din Ungaria. Jandarmii au fost nevoiţi să folosească fumigene ca să-i liniştescă pe suporterii violenţi.

Meciul România - Ungaria începe la ora 21:00 și are loc pe Arena Națională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri