VIDEO. Cum să blochezi pompierii de două ori

Data publicării:
pompieri

Telespectatorii Digi24 semnalează incidentele întâmpinate astăzi, iar cele mai multe sunt din trafic. Este cazul unui șofer care a blocat o autoutilitară a pompierilor și altul care a condus, fără jenă, pe contrasens.

Cum locurile deszăpezite sunt limitate, cei cu treabă în centru sunt nevoiţi să îşi lase maşinile mai departe de magazinul sau firma care îi interesează.

Un şofer nu a vrut azi în ruptul capului să meargă pe jos câteva zeci de metri aşa că a parcat în mijlocul străzii. A blocat inclusiv o misiune a ISU, o maşină de pompieri aflată în drum spre o intervenţie. Pe strada Dionisie Lupu s-a întâmplat, iar pompierii s-au chinuit minute bune să găsescă o cale de ieşire.

În final individul s-a întors la maşină şi a făcut loc maşinii de pompieri. Culmea, după ce au trecut pompierii, omul şi-a pus din nou maşina în acelaşi loc, blocând din nou traficul.

Acelaşi gen de situaţie şi în zona Lizeanu, unde un bucureştean îşi lasă cu nepăsare maşina parcată în zona de circulaţie a tramvaielor. Inevitabilul se produce, un tramvai ajunge în zonă şi, fireşte nu mai poate înainta. Şoferul fiind de negăsit, un poliţist recurge la dirijarea traficului pe lângă tramvaiul blocat.

Acelaşi gen de personaj, şi tot în Bucureşti, a considerat că e mai presus de codul rutier sau bun simţ şi a depăşit câteva zeci de maşini care aşteptau în coloană. A intrat pe contrasens şi le-a tăiat calea în intersecţie, la semafor. S-a întâmplat pe Prelugirea Ghencea în această dimineaţă.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri