Video. Dan Radu Rușanu, salvat de la înec la Eforie Nord

Data actualizării: Data publicării:
radu rusanu salvat

Dan Radu Rușanu, fostul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară, a fost la un pas de moarte duminică, pe litoralul românesc. Acesta a fost salvat de la înec de către savamari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dan Radu Rușanu, în vârstă de 67 de ani, a fost scos în stare de șoc de patru salvamari din apă pe plaja de la Eforie Nord.

Sezonul acesta, marea a făcut 20 de victime.

Anul trecut, Dan Radu Ruşanu, în dosarul anchetat de DNA Bucureşti, a fost trimis în judecată alături de alţi şefi din ASF, cum ar fi Laura Chiţoiu, director al Direcţiei Avizări din ASF, soţia fostului ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu şi de Ilie Carabulea, proprietarul societăţii de asigurare Carpatica SA. Laura Chiţoiu a primit o pedeapsă de un an cu suspendare, iar Ilie Carabulea, şase ani şi şase luni cu executare. Acesta a stat în arest preventiv patru luni, după care a fost eliberat în luna martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri