VIDEO. Depășire pe dreapta, în timpul unei alte depășiri. Marian Godină: Manevra asta nu o văzusem încă

Data actualizării: Data publicării:
Șoferul din mașina roșie îl depășește pe cel din mașina neagră, pe partea dreaptă.
Șoferul din mașina roșie îl depășește pe cel din mașina neagră, pe partea dreaptă.

Manevră extrem de periculoasă pe un drum din România, făcută de șoferul unei mașini înmatriculate în București. Acesta a depășit pe partea dreapta o mașină care se afla deja în faza de depășire a unui alt autoturism.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul ar fi avut loc marți, pe DN1, între localitățile Şercaia și Mândra din județul Braşov.

Așa dobitoc n-ați mai văzut! DN1, între Şercaia și Mândra, județul Braşov, un tronson de drum unde au loc des accidente. Ultimul acum 2 săptămâni”, a precizat pagina Info Trafic Actualități, care a postat imaginile.

Manevra asta chiar nu o văzusem încă”, a fost comentariul lui Marian Godină, fost polițist la Rutieră.

Imaginile au fost surprinse de un autoturism ce era depășit de un BMW. Însă, în acel moment, din spatele acestei mașini apare o Skoda, care intră în manevra de depășire pe partea dreaptă a BMW-ului.

Citește și Proiect: Filmările cu camerele de bord în trafic, probe legale

În prezent, şoferii pot fi sancționați doar în baza probelor furnizate de radar sau dacă poliţistul a văzut personal momentul în care legea a fost încălcată. Însă, potrivit proiectului de lege ințiat de deputatul USR Mihai Botez, șoferii vor putea fi sancționați și pe baza imaginilor înregistrate de camerele de bord.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri