VIDEO Digi24 Galaţi, lansată oficial. Ştiri şi imagine de calitate în cea de-a opta staţie a postului, cea mai modernă televiziune regională din sud-est

Data publicării:
galati-1

O nouă staţie locală Digi24, cea de-a opta, a fost lansată azi. Digi24 Galaţi, aflată în portofoliul RCS-RDS, are în spate o echipă de profesionişti pregătită să aducă în timp real cele mai importante informaţii. Cei mai buni jurnalişti din Galaţi, Brăila, Vrancea şi Buzău sunt pregătiţi să vă ţină conectaţi la realitatea locală şi regională.


Cea mai modernă televiziune regională din sud-est, Digi24 Galaţi, şi-a inceput emisia cu un jurnal de ştiri în care jurnaliştilor de la cea mai tânără staţie li s-au alăturat colegi din toată ţara printr-o cascadă de transmisiuni live.

Primul jurnal de ştiri a fost urmat de o ediţie specială moderată de Sanda Nicola şi transmisă în direct, în premieră, de pe un vas de croazieră aflat în mişcare pe Dunăre.

Digi24 Galaţi este cea de-a opta staţie regională lansată de Digi24. Din echipă fac parte cei mai buni jurnalişti din sud-estul României. Staţia va furniza informaţie din judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea şi Buzău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri