VIDEO. Doi morţi şi 11 răniţi după explozia unei centrale de apartament, la Iaşi

Data publicării:
explozie bloc iasi

Pompierii evacuează toate persoanele din imobil. A ajuns acolo şi o echipă a distribuitorului de gaze EOn. Explozia a afectat apartamentele de la parterul şi primul etaj al imobilului, în total 16 apartamente. Primele informaţii arată că deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze într-un apartament al cărui proprietar lipseşte de circa o săptămână.

Conform presei locale, unul dintre locatari susţine că a reclamat, în urmă cu câteva zile, că în casă scării se simte puternic miros de gaze.

Doctorul Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi, a confirmat că cel puţin o persoană în vârstă de 67 de ani a murit. Era în stop cardiorespirator atunci când au ajuns echipele de resuscitare şi nu a putut fi salvată. Alte 3 persoane au fost duse la spital cu traumatisme uşoare, în stare de şoc şi, probabil, intoxicate cu fum. În maşinile SMURD şi de ambulanţă au fost consultaţi încă 3 răniţi, în timp ce altul a refuzat să primească ajutor de specialitate.

După declaraţia medicului, echipele de intervenţie au găsit în clădire trupul unei alte persoane care a murit. De asemenea, încă 4 locatari au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri