VIDEO. Doi oameni, aruncați pe carosabil de un plug, aproape să fie călcați de mașini. Reacția RATB

Data actualizării: Data publicării:
deszapezire plug ratb
 
Doi oameni au fost puși în pericol, vineri, de un plug al RATB care deszăpezea linia de tramvai și au fost aruncați pe carosabil de valul de zăpadă. Unul dintre aceștia a filmat incidentul și a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat.
 

ACTUALIZARE 16:26 - Angajatul RATB este cercetat disciplinar, după ce nu a oprit plugul pe care îl conducea şi cu care deszăpezea liniile de tramvai în dreptul staţiei în care se aflau mai multe persoane.

„Având în vedere înregistrarea video aparută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident”, a transmis RATB.


Incidentul s-a petrecut vineri dimineață, în jurul orei 9.00, în staţia de tramvai de pe Bd. Octavian Goga, la intersecţia Lucian Blaga-Calea Vitan cu Octavian Goga-Calea Dudeşti.

Două persoane, o femeie şi bărbatul care a surprins imaginile, au fost aruncate pe carosabil de de valul de zăpadă și au fost aproape să fie călcate de mașini.

„Valul de zăpada ne-a dat jos de pe refugiu. Două mașini au tras tare dreapta ca să nu dea peste noi. Dacă era un copil sau o persoană mai slabă nu ştiu...”, a povestit Mircea Dragoman.

Deszapezire Ratb-style

Posted by Dragoman Mircea on Friday, March 23, 2018

El a mai spus că nu avea unde să fugă de plug pentru că trecerea de pietoni era la celălalt capăt al refugiului de tramvai.

„Unde ați fi vrut să mergem? Noi așteptam să se oprească sau să reduca viteza. Pe lângă noi treceau mașini. Ce trebuia să facem? Să ne aruncăm în fata mașinilor??? Da. Este trecere de pietoni la capatul celălalt al refugiului. Autoturismele aveau verde și circulau pe lângă noi”, a mai spus el.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri