VIDEO. Două accidente în aceeaşi zi, în aceeaşi localitate. Un om a murit, patru persoane au fost rănite

Data actualizării: Data publicării:
accident Les

O localitate din Bihor a fost locul în care s-au produs două grave accidente de circulație în aceeași zi, la un interval de doar câteva ore. Un bărbat a murit în jurul orei 14, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal colector la ieșirea din localitatea Leș spre comuna Tinca, pe Drumul Județean 792A. Dimineață, alte patru persoane au fost rănite. Mașina în care se aflau s-a răsturnat la marginea drumului.

imagini: Călin Pentie

Apelul la numărul de urgență 112 a fost dat la ora 14:16.

„Poliţia a fost anunţată că pe drumul judeţean 792A Oradea – Tinca, la ieşirea din localitatea Leş, s-a produs un accident de circulaţie. Un autoturism Fiat a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat într-un şanţ”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

„Spre locul accidentului s-au îndreptat de urgență un echipaj de paramedici și unul de descarcerare, ambele de la Detaşamentul 2 Pompieri Oradea, şi un echipaj SMURD”, a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Acesta li s-au alăturat şi un echipaj al Ambulanţei Bihor. Salvatorii de la descarcerare au fost nevoiţi să îşi croiască drum prin vegetaţia abundentă de pe malul canalului în care s-a răsturnat vehiculul.

„Maşina venea dinspre Oradea şi într-o curbă a derapat. A ieşit de pe drum şi s-a răsturnat în şanţul adânc”, spune un martor.

Cei strânşi la locul accidentului spun că din maşină a ieşit o femeie, care a fost preluată imediat de salvatori pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. În schimb, şoferul de 59 de ani, din Miersig, a rămas prins în maşină, iar echipajul de la descarcerare s-a chinuit minute bune ca să-l scoată din autoturism.

„Din păcate, a suferit leziuni grave, iar medicii nu au putut decât să constate decesul conducătorului auto”, a declarat maiorul Roşca.

A fost cel de-al doilea accident petrecut sâmbătă în Leş. Dimineaţă, puţin după ora 10, o maşină s-a răsturnat la intrarea în localitate dinspre Oradea, pe DN 79. Doi adulţi şi doi copii de 3 şi 10 ani au fost răniţi, dar sunt în afara oricărui pericol.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri