Sari la conținut

VIDEO. Elevă lovită din plin pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un tânăr de 18 ani

O fată de 11 ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni în timp ce se îndrepta spre şcoală. Copila a fost pur şi simplu spulberată de un autoturism condus de un elev de 18 ani, care are permis de doar trei luni, informează News.ro.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs la mică distanţă de şcoala din localitatea buzoiană Căpăţâneşti, comuna Mărăcineni, acolo unde fetiţa de 11 ani este elevă în clasa a patra. 

Ea s-a angajat în traversarea şoselei pe trecerea de pietoni, moment în care un autoturism condus de un un tânăr de 18 ani, la rândul său elev, s-a angajat în depăşirea maşinilor care opriseră la zebră, lovind pietonul. Accidentul a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă. 

Pe imagini se poate vedea cum fetiţa a fost luată pe capota autoturismului şi trântită într-un gard viu, în timp ce maşina scăpată de sub control a oprit pe trotuar.

Tânărul de 18 ani care a provocat accidentul este elev la un liceu din Buzău şi are permis de trei luni. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Fetiţa de 11 ani se află la Spitalul Judeţean Buzău unde primeşte îngrijiri medicale. 

Urmărește videoclipul AICI. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Pe aceeași temă