VIDEO. Eliberarea lui Adrian Năstase, văzută din culise

Data publicării:
culise nastase

Jurnaliştii s-au strâns încă de la ora opt în faţa Tribunalui Ilfov. Primii care au sosit la instanţă au fost cei doi copii ai fostului premier, Mihnea şi Andrei. Au venit însoţiţi şi de avocaţi.

În zonă şi-au făcut apariţia şi câţiva jandarmi care au adus garduri de protecţie.

După câteva ore de aşteptare, şi-a făcut apariţia maşina de la Penitenciarul Jilava în care se afla fostul premier.

Până să intre în sala de judecată, Adrian Năstase a aştepat aproape douăzeci de minute în dubă.

Într-o oră, procesul s-a încheiat. Cameramenii au reuşit să-l surprindă pe fostul premier în timp ce era urcat din nou în duba penitenciarului.

Subiectele legate de Adrian Năstase au fost mereu în atenţia jurnaliştilor. La penitenciarul Jilava, zeci de corespondenţi, operatori, fotografi şi ziarişti au transmis despre subiectul zilei. Toţi ochii au fost aţintiţi spre poarta penitenciarului pe unde fostul premier urma să iasă.

Agitaţie a fost şi la locuinţa lui Adrian Năstase din strada Zambaccian. Jurnaliştii s-au strâns încă de dimineaţă la poarta casei fostului premier în aşteptarea declaraţiilor de la rude.

Punctul culminant al zilei a fost momentul ieşii lui Adrian Năstase din penitenciar.

„Rugămintea mea este să nu vă împingeţi, să nu vă loviţi, ca să nu generaţi un breaking news în felul acesta”, i-a sfătuit pe jurnaliști fostul premier.

Tot cu ironie, fostul premier i-a atenţionat pe jurnaliştii care aveau în plan să meargă după el la reşedinţa din Cornu să conducă... preventiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri