VIDEO. Focuri de armă pentru prinderea unui fugar, în Satu Mare. Șoferul a izbit și o mașină de Poliție

Data actualizării: Data publicării:
accident fugar 130119 presasm1
sursă: presasm.ro

Polițiștii din municipiul Satu Mare au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri un șofer. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj și a fugit de oamenii legii, relatează presasm.ro. La un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a izbit o mașină de Poliție care a încercat să-l blocheze.

Sofer oprit cu focuri de arma in municipiul Satu Mare

VIDEO. Un șofer beat nu a oprit la semnalele polițiștilor în municipiul Satu Mare. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă. DETALII pe PresaSM ------> https://goo.gl/hocgiJ

Publicată de Presa Satu Mare pe Duminică, 13 ianuarie 2019

Potrivit jurnaliștilor sătmăreni, incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 18, pe drumul Odoreului. Un șofer a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de la Poliția Rutieră.

Oamenii legii au pornit în urmărirea fugarului și, în momentul în care l-au ajuns, i-au cerut să oprească. Bărbatul a refuzat, astfel că polițiștii au fost nevoiți să scoată armele și să tragă mai multe focuri de avertisment în aer.

Într-o intersecție, șoferul a pierdut controlul mașinii și a izbit o autospecială a Poliției care a încercat să-l blocheze. Imediat, fugarul a fost încătușat.

Potrivit surselor citate de presasm.ro, testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că șoferul avea 0,68 mg/l în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. El s-ar fi aflat la volanul unei mașini care nu era a lui.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri