VIDEO | Hoț prins de oameni după ce a smuls poșeta unei femei care scosese bani de la bancomat

Data publicării:
hot

Un bărbat care încerca să tâlhărească o femeie în vârstă chiar în centrul Sucevei, a fost prins de cetățeni exact în momentul infracțiunii.

Hoțul în vârstă de 19 ani i-a smuls femeii geanta și a trântit-o la pământ. Câțiva trecători care au văzut totul, au reușit să o salveze pe femeie din mâinile bărbatului și au chemat poliția.

Tâlharul a fost săltat de oamenii legii și arestat pentru 24 de ore, iar pentru fapta sa riscă să ajungă din nou după gratii. Și asta pentru că tânărul a fost eliberat din închisoare în urmă cu trei luni, el fiind încarcerat tot pentru furt.

Victimă: Mergeam spre piața mare, pe sub arcada și m-am trezit cu geanta smulsă. M-a izbit exact de gardul de fier, crezând că e copil. Nici nu am realizat.
Reporter: Și ce s-a intamplat mai departe?
Victimă: Și au venit persoanele de bună-credință din jur și l-au prins.
Reporter: V-ați recuperat?
Victimă: Da, da! Tocmai scosesem niște bani de pe card.

Ionuț Iepureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: La fața locului, câțiva cetățeni care au dat dovadă de spirit civic au intervenit, reținându-l pe tânarul respectiv până la sosirea organelor de poliție. Acesta a fost preluat de patrula de poliție aflată în zonă și condus la sediul poliției municipiului Suceava pentru audieri. La această oră, tânărul se află în custodia polițiștilor, fiind întocmit deja un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infacțiunii de tâlhărie.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri