VIDEO | Ilie Balaci, înmormântat. Lorena: Nu întâmplător a murit duminică

Data actualizării: Data publicării:
ilie balaci in memoriam

O mare de iubire alb-albastră pentru Ilie Balaci, care a plecat pe ultimul drum aşa cum a trăit - înconjurat de oameni dragi şi în aplauzele fanilor. „Minunea Blondă”, cum era alintat de fanii Craiovei, a lăsat în urmă amintiri de neuitat, scrise cu măiestrie pe terenul de fotbal. În semn de omagiu, strada pe care e stadionul unde Ilie Balaci a făcut istorie îi va purta numele.

Lorena Balaci, fiica fostului mare jucător: Asta îmi spunea mereu. Eu sunt tatăl tău, dar eu aparțin Olteniei, eu aparțin lumii. El este al Craiovei, al Olteniei al întregii Românii.

Dănuţ Lupu: A fost, trebuie să recunosc, o plăcere deosebită să-l am naș pe acest om minunat.

Gică Craioveanu: Nu îmi vine să cred. Acum 4 seri a fost împreună cu noi.

Lorena Balaci: Nu întâmplător a murit duminică, când pe acest stadion erau 50.000 de oameni. Aceea a fost sărbătoarea tatălui meu.

Gică Craioveanu: Cuvintele sunt de prisos, lacrimile au luat locul cuvinetelor. S-a dus omul care a marcat copilăria a sute de mii de oameni. L-am iubit enorm și l-am purtat cu mândrie toată viața.

Aurel Țicleanu: Nu am putut să cred nici în cele mai negre vise că voi veni aici să îi aduc un omagiu lui Iliuță. E o zi cumplită.

Lorena Balaci: Misiunea lui s-a terminat pe pământ...

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri