VIDEO. Imagini de pe camerele de supraveghere cu accidentul din București, în care au murit două fete. Ce spun martorii și vecinii

Data actualizării: Data publicării:
Camerele de supraveghere au surprins accidentul grav de sâmbătă după-amiază, soldat cu moartea a două fete. S
Camerele de supraveghere au surprins accidentul grav de sâmbătă după-amiază, soldat cu moartea a două fete. Sursa: captura Digi24

Imagini cu puternic impact emoțional au surprins accidentul teribil de ieri din Capitală, în urma căruia două fete au murit. Șoferița le-a spus polițiștilor că nu conducea des și că a încurcat pedalele, frâna cu accelerația. Martori și vecini ai copilelor au revenit astăzi la locul tragediei. Au adus flori și candele și au rememorat clipele de groază derulate ieri.

Camerele de supraveghere au surprins accidentul grav de sâmbătă după-amiază.

Cezara Scutari, jurnalist Digi24: Mașina venea cu viteză de pe stradă Fructelor. Șoferița a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un stâlp. Ulterior, mașina a ricoșat în gard și a lovit cu putere două fetițe de 6, respectiv 20 de ani. Accidentul a fost letal pentru ele.

Oamenii care locuiesc pe strada unde a avut loc accidentul sunt în stare de șoc. Martorii povestesc că doi copii, care se jucau și ei în zonă, au reușit să evite mașina scăpată de sub control.

-Au fost, am înțeles... S-a dus fata cea micuță de 6 ani în partea aia, a căzut stâlpul când a venit mașina.

-Cât de repede a ajus salvarea?

-Cred că în vreo jumătate de oră. Și după au venit mai multe, dar de ce au venit, ce mai făceau atâtea? Până au venit salvările, bunicul fetiței a ridicat stâlpul și a dus-o pe fetiță cu mașină lui personală și a murit.

-Ailaltă a rămas marcată pe viață, fetița aia de 14-15 ani, l-a tras pe frățiorul ei de mână și striga mereu după fata asta.

-Aici tot timpul copiii se joacă. Nenorocire mare, nenorocire pentru părinți.

-Multe, foarte multe ambulanțe, dar am înțeles că au fi venit târziu, după ar fi venit vreo 3-4 una după alta.

-Copiii se jucau des în zonă?

-Da, va dați seama, că sunt în apropierea caselor.

-Merg des mașini cu viteză de aici?

-De când cu autostrada, da. Ne e frică și nouă, se circulă foarte haotic. E o durere prea mare...

-Ați adus și mărțișoare.

-Da, va dați seama, e 1 martie, am o fată apropiată de vârstă cu una dintre cele care...

Polițiștii spun că șoferița de 56 de ani și bărbatul care o însoțea au fost agresați de martori.

-Am înțeles că a fost doamna aceea, că mi se pare că au făcut schimb ei, de aia a și sărit lumea pe ei. El spunea: stai liniștită că nu s-a întâmplat nimic. Fetele erau jos, vă dați seama.

Rodica Niţescu, procuror: Femeia care a provocat accidentul rutier din Sectorul 2 a fost lăsată să plece, după audieri. Era foarte lovită, inclusiv la față, de către martori ai accidentului şi era într-o stare de şoc. Anchetatorii au considerat că nu este oportun să fie luată vreo măsură preventivă împotriva ei.

Șoferița urmează să fie din nou audiată. Femeia riscă 10 ani de închisoare.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri