VIDEO. Imagini noi cu criminalul de la Mediaș. Cum a pornit conflictul din bar

Data actualizării: Data publicării:
criminalul cu cutitul

Pe Facebook au fost postate imagini noi cu criminalul de la Mediaș. Este vorba despre bărbatul condamnat pentru crimă care a fost eliberat de curând grație legii recursului compensatoriu și care a ucis din nou, sâmbătă seara. Imaginile arată începutul încăierării din clubul din Mediaș, așa cum au fost surprinse de camerele de supraveghere din bar. Agresorul, care era în local, reacționează după ce un grup de tineri intră în club și vin spre masa lui. Are loc o altercație în care se aruncă și cu fotoliile din local. La un moment dat, bărbatul scoate cuțitul și pare pregătit să lovească, moment în care tinerii se retrag spre ieșirea din club. Bătaia a continuat apoi afară și s-a soldat în cele din urmă cu o crimă. Totul pare o răfuială între bande rivale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din imagini se observă cum un grup de zece indivizi intră în local, dând impresia că şi-au stabilit dinainte victimele pe care urmau să le atace. Ceea ce s-a şi întâmplat. S-au luat la harţă cu un alt grup de bărbaţi. După ce s-au bătut cu pumnii şi picioarele, au început să arunce cu scaunele din încăpere. Apar în imagini și alte arme albe: un cuțit, o bâtă de baseball. De acolo, scandalul s-a mutat în stradă.

La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul recidivist l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Loviturile repetate de cuţit i-au fost fatale tânărului de 25 de ani. A pierdut extrem de mult sânge, după ce i-a fost secţionată artera femurală şi deşi a fost dus de urgenţă la spital, medicii nu l-au mai putut salva.

Citește și ”Ce pregătesc Dragnea și Vâlcov pentru 2019 ne va costa scump pe toți”

Camerele de supraveghere au suprins și de această dată scenele înfiorătoare prin care tânărul de 25 de ani a trecut înainte să moară. În imagini se vede cum bărbatul încearcă să scape de doi indivizi. În fuga sa, se împiedică şi cade la pământ. Unul dintre indivizi îl loveşte cu pumnii şi picioarele, în timp ce celălat îi înfige cuţitul în picior de mai multe ori. După ce se asigură că victima nu se mai poate ridica, atacatorii se retrag ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Iată momentul

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Agresorul recidivist are 30 de ani şi a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza recursului compensatoriu. El a fost reținut sâmbătă, la aproape 12 ore după comiterea noii crime.

Victima este un bărbat de 25 de ani din Ploieşti, domiciliat fără forme legale în Biertan. Tânărul a fost declarat decedat la spitalul din Mediaş.

Recidivistul, condamnat pentru mai multe fapte de o violenţă extremă, trebuia să rămână după gratii încă şase ani. Însă în primăvara anului trecut, el a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu.

Citește și: „Promoția Toader”. Eliberările înainte de termen vor continua până în 2022! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri