VIDEO. Incendiu în sectorul 4. O casă a luat foc , 9 mașini de pompieri au intervenit

Data publicării:
incendiu 4 140816

ACTUALIZARE 17.50. Căpitanul Daniel Vasile, de la ISU, a declarat, pentru News.ro, că intervenţia pompierilor va mai dura cel puţin o oră, pentru că pompierii trebuie să decoperteze complet acoperişul şi să se asigure că grinzile nu se vor reaprinde.  


„Sunt 9 autospeciale. Au fost solicitate din faza inițială. Incendiul se manifestă generalizat, la aproape întreg acoperișul, cu degajări de fum. Pentru a elimina posibilitatea de propagare la întreaga construcție, s-a impus această masură de a suplimenta numărul de autospeciale și de pompieri. S-a realizat un dispozitiv perimetral în jurul locuinței”, a declarat, la Digi24, locotenentul Adrian Marin, de la ISU Bucureşti.

Potrivit acestuia, incendiul este localizat și nu mai există riscuri de propagare nici la etajele inferioare și nici la clădirile învecinate.

Există o singură persoană care a avut nevoie de îngrijire din partea echipajelor SMURD, o femeie cu atac de panică. Momentan, nu necesită transportarea la spital, a precizat Adrian Marin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri