VIDEO. Incendiu puternic la un restaurant din Capitală

Data publicării:
pompieri incendiu mediafax-1

Actualizare 17.51. Primele imagini de la locul incendiului:

Oficialii ISU spun că au mai chemat în ajutor și alte autospeciale, pe lângă cele șase prezente la locul incendiului, pentru a preveni extinderea flăcărilor.

Circulația a fost închisă pe Bulevardul Drumul Taberei, în zona în care au izbucnit flăcările, iar poliția deviază traficul pe alte rute pentru a nu pune în pericol viața șoferilor și pentru a permite pompierilor să intervină.

________________________________

Cel puţin şase autospeciale de pompieri participă la operaţiune.

Incendiul a fost anunţat la ora 17, un restaurant din bulevardul Drumul Taberei nr. 30 a luat foc, a anunţat Daniel Vasile, purtător de cuvant ISU Bucureşti. 

Incendiul s-a dezvoltat foarte rapid, pentru că, încă din faza de deplasare a autospecialelor, am constatat că incendiul este foarte puternic. Din cauza degajărilor mari de fum, au fost suplimentate autospecialele, acum ard cel puţin două încăperi. Incendiul s-a şi propagat într-o mică măsură la o biserică din lemn aflată în imediata apropiere, din câte am înţeles există încă un pericol foarte ridicat ca acest incendiu să se dezvolte şi la alte spaţii aflate în vecinătate. 17, 20, 10, ar fi tot spaţii cu aceeaşi destinaţie, adică restaurante. 17, 20, 10 sunt şi imobile, dar nu există un risc pentru acestea, nu sunt în imediata apropiere. Şi vântul favorizează în mod negativ propagarea şi dezvoltarea incendiului”, a declarat Daniel Vasile, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri