VIDEO. Incident ciudat la Baia Mare. Un bărbat a fost aruncat în apă, suspecții - incoerenți și violenți

Data actualizării: Data publicării:
baia mare inecat

Un bărbat din Baia Mare a fost internat, în stare gravă, după ce a fost scos de pompieri din apele râului Săsar. De la locul incidentului, poliţiştii au ridicat doi indivizi, un bărbat şi o femeie, incoerenţi şi violenţi. Aceştia au fost duşi la secţie, după ce mai mulţi martori au afirmat că ei l-ar fi împins în apă pe bărbat.

ACTUALIZARE. Cazul bărbatului aruncat în râul Săsar a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cei doi suspecţi au fost internaţi la secţia de Psihiatrie de la spitalul din Sighetu Marmaţiei. Detalii, aici.


Mai mulţi oameni au anunţat la 112 că au văzut un bărbat, cu faţa în jos, în apele râului care trece prin Baia Mare. Echipajele de pompieri au ajuns de urgenţă şi l-au scos pe bărbat din apă, inconştient. Plutise mai mult de 300 de metri.

În aceeaşi zonă, poliţiştii au găsit un bărbat şi o femeie care, sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, se purtau ciudat şi erau incoerenţi.

Îl cunoşti pe bărbat, ai vreo legătură cu el? a fost întrebată tânăra.
Nicio legătură, nici de sânge, a răspuns ea.

Martorii spun că femeia venise desculță și că ea l-ar fi împins în Săsar pe bărbat. Iar celălalt bărbat, și el desculț, s-a dezbrăcat în timp ce era poliția acolo și și-a aruncat hainele în râu (vezi video).

„E dubios, el era desculţ, ei s-au descălţat”, a povestit un martor ocular.

Scandalul a început însă cu adevărat când poliţiştii au încercat să-i urce în maşină, ca să-i ducă la secţie. Cei doi au devenit agresivi, au sărit să-i lovească pe agenţi şi au încercat să fugă. A fost nevoie de câţiva oameni ca să-i pună la pământ şi să-i încătuşeze.

Pentru că nici la secţie nu au reuşit să se înţeleagă cu cei doi, poliţiştii au decis să reia audierile marți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri