VIDEO. La mulți ani, România! Focurile de artificii din principalele orașe ale țării

Data publicării:
2015 - crop mfax

Momentul trecerii în 2015, în București și în câteva orașe ale țării:
REVELION ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI

Piața Constituției, unde s-a organizat un revelion în aer liber pentru al șaptelea an consecutiv, a atins un record absolut. În ciuda frigului, 100.000 de oameni au venit să întâmpine noul an în aer liber și să se bucure de spectacolul de sunet și lumină.

Zecile de mii de oameni au aşteaptat anul nou în stradă, cu şampanii răcite natural, la minus 14 grade Celsius, cât se anunţa pentru miezul nopţii. Piaţa Constituţiei a răsunat de hituri şi de zgomotul artificiilor, într-un spectacol grandios, unde au cântat cei mai în vogă artiști. 

Corespondentul Digi24, Bogdan Ocnaru, spune că unei persoane i s-a făcut rău, probabil un caz de hipotermie, și a fost transportată la spital.

REVELION DE LUX LA PALATUL PARLAMENTULUI

Cine a vrut să îmbrace de Revelion ţinute de gală, şi-a cumpărat bilet la petrecerea organizată la Palatul Parlamentului, în stil Hollywood. Sute de oameni au plătit şi 300 de euro pentru un loc la recepţia plină de fast şi strălucire. Gazde sunt criticul de film Irina Margareta Nistor și actorul Andrei Duban. De la fața locului transmite Alina Manolache:

Cum se petrecea la Palatul Parlamentului la o oră și jumătate de la intrarea în noul an:

REVELION ÎN CENTRUL VECHI

Unul dintre punctele fierbinţi ale distracţiei de Revelion este Centrul Vechi din Bucureşti, plin de cluburi, baruri şi pub-uri. Cătălin Bălan este în zonă şi deja simte că se pregătesc petreceri fantastice. Deși este Revelionul, se pare că șaorma încă are căutare:

PETRECERE ÎN MARAMUREȘ

Departe de agitaţia din oraşe, mergem la o petrecere autentic românească. Turiştii din satul Breb din Maramureş vor avea parte de o sărbătoare tradiţională. Sănii trase de cai, colindători în costume populare şi bucate alese. Turiștii englezi sunt absolt încântați, transmite Yvette Mîrza:

CEL MAI SCUMP REVELION DIN ȚARĂ, LA SIBIU

Cel mai scump Revelion din ţară se face la Sibiu. 350 de mii de lei a cheltuit Primăria pentru concertul cu două trupe străine, trei autohtone şi un foc de artificii de 20 de minute. Adela Mohanu ne spune ce alte surprize îi aşteaptă pe localnici şi turişti:

CLUJUL DEVINE CAPITALĂ EUROPEANĂ A TINERETULUI

La miezul nopţii, Clujul devine oficial Capitala Europeană a Tineretului. Motiv suplimentar, așadar, de sarbatoare pentru clujeni. Primăria oferă 700 de sticle cu șampanie petrecăreților. Cosmina Pop, de la Digi24 Cluj-Napoca, vine cu informaţii suplimentare:

FEERIE DE LUMINI LA BRAȘOV

Revelion de poveste la munte. În Piaţa Sfatului din Braşov se anunţă petrecere mare, cu vedete care vor cânta şi încânta publicul. Va fi şi feerie de lumini. Bradul de 25 de metri înălţime, acoperit cu kilometri întregi de instalaţii luminoase, şi focurile de artificii promit un spectacol de ţinut minte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri