VIDEO. Ca-n „Stan și Bran”, la Vama Veche: Ce a pățit un tânăr care a vrut să-și facă selfie cu BMW-ul aproape de apă

Data actualizării: Data publicării:
masina pe plaja vama

Mândru nevoie mare de maşina sa cu numere de Brăila şi volan pe dreapta, un turist din Bucureşti a vrut să-şi fotografieze vehiculul de teren, un BMW X5, într-un cadru cât mai..idilic cu putinţă. Cum-necum, a ajuns faimos, după ce a stat mult prea aproape de mare și nici măcar tracţiunea integrală a bolidului său n-a putut să-l mai ajute. Mașina lui a rămas pe burtă, în nisip. Vamaioţii i-au sărit în ajutor, dar chiar şi-aşa, operaţiunea de salvare a durat aproape o oră. Timp suficient ca poliţiştii să afle de incident şi să-i pregătească o surpriză pe măsură: o amendă de 10.000 de lei.

ACTUALIZARE. Miloşi, vamaioţii i-au sărit în ajutor. Dar misiunea s-a dovedit mai grea decât părea la început. S-a desprins sfoara cu care au legat mașina, apoi s-a rupt sfoara și au căzut cu toții pe jos....

Hai, băieţii! Hai că se poate!

Iar dacă tot a ajuns cu maşina fix unde dorea, şi unde, bineînţeles, n-avea ce căuta, proprietarul n-a ratat ocazia să-şi facă măcar un selfie.

- Ce părere aveţi despre acţiunea acestui tânăr?

„Nu e-n apele lui”, răspunde mucalit un bărbat.

Chiar dacă situaţia nu era deloc hilară, tânărul şi-a văzut pe mai departe de distracţie.

Unul dintre 'salvatori' a plecat supărat...

Reporter: V-aţi chinuit ceva...
- Da!
- Se vede şi pe tine. V-a dat ceva?
- Eeeh, nici mulţumesc.

„A dat mașina cu spatele și când s-a împotmolit a venit și ne-a spus că îi trebuie forță”, povestește un tânăr de pe plajă. „Păi nu ai cai putere pe ea?” - comentează el. „Doar să vadă reportajul cineva de la Primarie și să trimită un tractor de acolo ,că altfel nu are cum să iasă”, adaugă tânărul.

Până la urmă, n-a mai fost nevoie de tractor: „Uraa! Cei şapte pitici norocoşi!”.

Când s-a văzut scăpat, şoferul n-a mai stat pe gânduri şi a tulit-o din staţiune. A fost însă identificat cu ajutorul acestor imagini şi amendat cu suma de 10.000 de lei.

Atâta doar, că polițiștii sunt cam aglomeraţi. Zilele trecute un alt şofer şi-a parcat maşina direct pe plajă, în Mamaia Sat. Convins că nu face nimic greşit, omul şi-a mai instalat şi cortul pe nisip, la câţiva metri de maşină. Poliţiştii l-au remarcat și ei, pe internet.

Iar distracţia a început încă din iarnă. A dat tonul o şoferiţă, împotmolită în nisip în zona plajei Modern, în centrul Constanţei.

Înainte să intraţi cu maşina pe nisip, la mare, gândiţi-vă că amenda poate ajunge la 20 de mii de lei!


IMAGINILE TRANSMISE ÎN DIRECT:

Final de vacanţă teribil pentru un tânăr petrecăreţ din Vama Veche. Bărbatul a intrat cu maşina până aproape de malul mării şi a rămas blocat timp de aproximativ jumătate de oră. Cu ajutorul oamenilor din jur însă, acesta a reușit să scoată mașina din nisip.

Tânărul a intrat cu maşina pe nisip pentru a-şi face o fotografie. A dus bolidul până aproape de mare, iar autoturismul a rămas blocat în nisip.

Oamenii de pe plajă i-au sărit în ajutor fără prea mult succes, în primă instanţă. Mai bine de jumătate de oră s-au chinuit până au scos maşina la mal.

Cu ajutorul unei frânghii groase, dar și a oamenilor din jur, mașina a fost scoasă din nisip.  Proprietarul autoturismului a dispărut imediat dupa ce mașina i-a fost scoasă din apă.

Martorii spun că acesta s-a grăbit atât de tare să plece încât nici nu le-a mulțumit celor care l-au ajutat la greu.

Acum, şoferul teribilist riscă o amendă de 20.000 de lei.

Peste 77.000 de turişti au fost pe litoralul românesc în această minivacanţă de 1 Mai, cei mai mulţi dintre aceştia, aproape 40.000 aflându-se în Mamaia, pe locul secund ca grad de ocupare fiind Vama Veche cu peste 17.500 de turişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri