VIDEO. Mașină filmată în timp ce merge pe contrasens pe A3. Poliția îl caută pe șofer

Data actualizării: Data publicării:
masina contrasens
Șoferul ar fi fost filmat marți, în Nădășelu, județul Cluj. Foto: Captură video YouTube/Portal SM.ro

Polițiștii din Cluj au început o anchetă după ce un șofer nu a ținut cont de regulile de circulație și a mers pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public referitoare la un autoturism care circula pe contrasens pe breteaua de coborâre de pe autostrada A3 Transilvania, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate verificări în vederea identificării conducătorului auto și luării măsurilor legale față de acesta”, anunță IPJ Cluj.

Șoferul ar fi fost filmat marți, în Nădășelu, județul Cluj. Șoferul unui autoturism din Satu Mare a intrat în sensul giratoriu, însă la ieșire s-a încadrat pe celălalt sens de mers și a ajuns direct pe contrasens.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Filmarea este de azi, ieșire de pe autostradă. Nu pot înțelege oamenii ăștia”, este mesajul care însoțește postarea de pe un grup Facebook.

În urmă cu o săptămână, mai multe mașini au fost filmate în timp ce mergeau pe contrasens pe Autostrada Soarelui pentru a evita aglomerația.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri