VIDEO | Motociclist amendat cu 3.400 de lei după ce a trecut în viteză prin faţa unui tren

Data publicării:
motociclist

Un motociclist din judeţul Arad a fost amendat, miercuri, cu 3.400 de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins de camere de supraveghere cum se strecoară cu viteză printre barierele coborâte la trecerea peste calea ferată, evitând un tren care a trecut după câteva secunde. De asemenea, pe imagini se vede cum tânărul îi arată un gest obscen mecanicului de locomotivă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul aflat pe o motocicletă a fost filmat de camere de supraveghere amplasate la ieşirea din Arad spre localitatea Horia cum trece ilegal peste calea ferată, depăşind o coloană de vehicule şi strecurându-se printre barierele coborâte.

Motociclistul a reuşit la limită să evite impactul cu locomotiva unui tren de marfă care a trecut după numai câteva secunde.

După ce a trecut, tânărul a făcut cu mâna un gest obscen către mecanicul de locomotivă.

Imaginile au fost surprinse vineri, iar după analizarea acestora, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul motocicletei şi l-au sancţionat miercuri dimineaţă.

Arădeanul are 26 de ani şi este din localitatea Horia, către care se îndrepta în momentul comiterii faptei.

„Bărbatul a fost sancţionat conform OUG 195 cu 2.900 de lei, dar şi pentru semne obsecene cu 500 lei, conform Legii 61/1991”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga.

Pe lângă amenzile primite, permisul de conducere al tânărului a fost supendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri