VIDEO. O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. La volan s-ar fi aflat un polițist de la rutieră

Data actualizării: Data publicării:
O femeie este lovită de mașină pe trecerea de pietoni.
O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

O femeie de 73 de ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni, lângă București, în localitatea Popești-Leordeni, iar conform surselor noastre la volanul mașinii era un polițist de la brigada rutieră. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoțional.

În imagini se vede o femeie care traversează prudent pe trecerea de pietoni. Nu se grăbește, privește atent la mașini. Una dintre ele încetinește, dar șoferul nu oprește. Femeia este lovită, dusă de urgență apoi la spital, unde moare.

Sora victimei: A băgat-o direct în operație. Șase ore a stat în operație.
Reporter: Am înțeles că ar fi un polițist.
Sora victimei: Am înțeles că ar fi un polițist. Semafor, sau să o mute la loc unde a fost, sau puțin mai departe. Este prea mică distanța, n-am carnet, nu sunt șoferiță, e prea mică distanța dintre trecere și strada aia.

Localnicii spun că zona este periculoasă pentru pietoni:

- Este un nod foarte important care trebuie semaforizat. Îmi este frică. Trebuie să te uiți într-o parte și în alta. Trebuie să ai patru ochi la propriu.
- Nașpa. Foarte nașpa. Ați văzut ce s-a întâmplat acum? Și peste noi era să dea unul.
- Dacă nu este zilnic, la două zile tot este un accident.

Din informațiile Digi24, la volanul mașinii care a accidentat-o pe femeie era un polițist.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri