VIDEO. O șoferiță a intrat cu mașina prin geamul unui supermarket din Hunedoara, încercând să iasă din parcare

Data publicării:
supermarket
O șoferiță din Hunedoara a intrat cu mașina prin geamul unui supermarket, încercând să iasă din parcare. Foto: Captură Dan Faur / Facebook

O șoferiță a distrus geamul unui supermarket din Brad, Hunedoara, încercând să iasă din parcare. După ce a încurcat comenzile, femeia a intrat cu mașina direct prin vitrina magazinului, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere au devenit virale.

Pe filmare se vede cum femeia se urcă la volanul BMW-ului parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități și vrea să iasă cu spatele din parcare.

Din partea stângă apare o altă mașină, așa că șoferița schimbă manevra și merge înainte. După câteva secunde, accelerează brusc și intră direct prin geamul supermarketului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel mai probabil, femeia a încurcat pedalele și n-a mai reușit să apese frâna, apăsând tot pe accelerație.

Femeia, care parcase pe un loc destinat persoanelor cu handicap, deţine un certificat de handicap, iar maşina era special concepută pentru a putea fi condusă de persoane cu dizabilităţi, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

În urma accidentului nu au rezultat victime.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri