VIDEO. Patinaj pe scări, în gara din Constanța

Data publicării:
gara constanta

Nervi întinşi la maxim pentru cei care au venit în această după amiază cu trenul de la Bucureşti spre Constanţa. Trenul a avut o întârziere de peste două ore, iar când a sosit în gara din Constanţa, a fost garat pe un peron secundar. Din rău, în mai rău: călătorii au constatat că scările de pe acel peron erau pline de zăpadă şi gheaţă, astfel că mulţi dintre ei au devenit patinatori de ocazie.

Imaginile ne-au fost trimise de un telespectator digi24. Din fimare se poate observa cum oamenii abia pot coborî scările pline de zăpadă şi gheaţă.

Dacă vă aflaţi în zone unde sunt probleme din cauza ninsorilor şi aţi surprins imagini ce pot deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta şi telefonic sau pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi. De asemenea, ascultătorii DigiFM pot semnala ce probleme întampină printr-un SMS la numărul de telefon 0774 600 600.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri