VIDEO. Patru mașini au ars pe o stradă din București

Data actualizării: Data publicării:
masini arse
Patru mașini au ars pe strada Turda din București Foto: captură video Digi24

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seară pe strada Turda din București. Patru mașini au ars, pompierii au intervenit, dar au fost chemate și trupele antitero ale SRI, pentru că a existat la un moment dat suspiciunea că ar putea fi vorba despre un act intenționat.

Nu se întâmplă prea des ca patru mașini să ardă pe aceeași stradă și în primă fază, autoritățile au luat în calcul și ipoteza că a fost mai mult decât un incendiu accidental. Două echipaje antitero au venit în sprijinul poliției, însă din informațiile pe care Digi24 le are până acum nu se pune problema unui incident de natură teroristă, iar trupele antitero s-au retras între timp.

Pompierii au reușit să stingă toate cele patru mașini, dar două dintre ele au ars în totalitate. Celelalte două, care erau parcate în apropiere, au fost afectate de flăcări. Practic, incendiul s-a întins de la un autoturism la altul.  Flăcările ar fi izbucnit la o mașină care se afla în mers. Din fericire, soferul a reușit să iasă la timp și nu există nicio victimă.

O cauză clară a acestui incendiu va fi stabilită în zilele următoare, după ce pompierii și pompierii vor strânge toate datele.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri